Bij Borkes Computers vind u een compleet assortiment computersystemen.

Bent u op zoek naar een computerwinkel in de buurt? Dan zit u bij ons zeker goed! Bij Borkes Computers vind u een breed assortiment computersystemen en een ongekende service. Zo kunt u standaardsystemen bij ons kopen of zelf een computer laten samenstellen zoals u zelf het liefst wilt. Zo vindt u bij ons de computer die perfect aansluit bij uw wensen.

Computers

Computers

Ook leveren wij alle Apple systemen én de ondersteuning hiervan. Zo hoeft u niet ver te zoeken naar Apple dealer. Wij hebben jarenlange ervaring met Apple systemen waardoor wij u minstens net zo goed kunnen helpen dan bij een officiele Apple store.

Op zoek naar iets goedkopers? Dan hebben we ook nog een leuk aanbod met goede tweedehands systemen. Of het nu voor een familiesysteem gaat voor internetten en emailen of voor een hard-core gamer, wij hebben alles in huis om voor u het perfecte systeem samen te stellen.

En wees gerust, op elk computersysteem van ons leveren wij tenminste 2 jaar garantie.

Schrijf u gratis in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en ontwikkelingen

  • Piet

    Dankzij Hosted Exchange van Borkes Computers lopen al onze e-mails, agenda’s en contactpersonen gekoppeld waar we ook aan het werk zijn.

  • Klaas

    Dankzij Hosted Exchange van Borkes Computers lopen al onze e-mails, agenda’s en contactpersonen gekoppeld waar we ook aan het werk zijn.

Contact gegevens

Contactformulier