Computersystemen zijn er in zoveel soorten en maten. Wij adviseren u wat het beste bij u past en helpen u bij de overstap én aankoop

Computersystemen

Borkes Computers levert vrijwel alle computersystemen van de diverse merken die op de markt zijn. Hierin geven we deskundig advies voor zowel de particulier als de zakelijke klant.
De computersystemen die wij leveren kunnen zowel voorzien zijn van Windows als met Mac OS die van Apple zijn. Zo hebben wij voor iedere vraag en wens een goede invulling én kunnen we u ook hierbij perfect helpen om het systeem goed af te stemmen op uw gebruik.

Wanneer u een nieuw computersysteem aanschaft, kunnen wij uiteraard u helpen met het overzetten van uw oude computersysteem naar het nieuwe. Het overzetten van bestanden als foto’s en documenten, maar ook uw email en overige programma’s kunt u aan ons overlaten zodat u gelijk verder kan met uw nieuwe systeem met behoud van uw bestaande bestanden en email.

 

 

 

Schrijf u gratis in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en ontwikkelingen

  • Piet

    Dankzij Hosted Exchange van Borkes Computers lopen al onze e-mails, agenda’s en contactpersonen gekoppeld waar we ook aan het werk zijn.

  • Klaas

    Dankzij Hosted Exchange van Borkes Computers lopen al onze e-mails, agenda’s en contactpersonen gekoppeld waar we ook aan het werk zijn.

Contact gegevens

Contactformulier