Borkes Computers levert al meer dan 10 jaar een compleet aanbod van computers, ICT diensten en groot formaat printwerk in alle soorten en maten

Over ons

Al meer dan 10 jaar leveren wij diverse producten en diensten te te maken hebben met alles wat te maken heeft met computers en randapparatuur. Van computers, laptops, of een server voor de zaak, kunt u bij ons terecht.Maar ook de diensten die erbij horen zoals software, online diensten en het onderhoud van al deze producten is iets waar wij voor u de totaaloplossing zijn.

Daarnaast hebben wij ook een complete afdeling voor het grootformaat printwerk waar wij een compleet aanbod aan poster printwerk leveren, van bouwtekeningen, rollup bannersytemen tot foto’s op canvas of reclameborden,

Wij zijn een uiterst flexibel team met een breed netwerk van contacten, leveranciers en merken waar wij directe ingangen bij hebben waardoor wij vaak de beste deals kunnen maken en de lijnen kort houden waardoor uiteindelijk de klant hiervan profiteert.

Schrijf u gratis in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en ontwikkelingen

  • Piet

    Dankzij Hosted Exchange van Borkes Computers lopen al onze e-mails, agenda’s en contactpersonen gekoppeld waar we ook aan het werk zijn.

  • Klaas

    Dankzij Hosted Exchange van Borkes Computers lopen al onze e-mails, agenda’s en contactpersonen gekoppeld waar we ook aan het werk zijn.

Contact gegevens

Contactformulier